Daikin Nano X

Daikin Nano X

Nano X lämmittää ja jäähdyttää kotiasi kaikissa olosuhteissa

Daikin Nano X on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa. Laitteisto on suunniteltu palvelemaan vaativassa ilmastossa pohjolan olosuhteissa, laitteella on toimintatakuu aina -25 °C asteen saakka.

Daikin Nano X ulkoyksikössä on vapaasti kelluva lauhdutin, jolloin sulatustoimintaan ei tarvita erillistä sähköä kuluttavaa sulatusvastusta.

Pienen sisäyksikön ansiosta Daikin Nano X soveltuu erityisesti oven yläpuolisiin asennuksiin esimerkiksi saneerauskohteissa.

Pienistä ulkomitoista huolimatta Nano X lämmittää ja jäähdyttää kotiasi kaikissa olosuhteissa. Sisäilman puhtaudesta huolehtii sisäyksikössä olevan fotokatalyytti titaaniapatiitti suodatin, mikä poistaa huoneilmassa olevia hajuja, viruksia ja bakteereita.

Vapaa-ajan asunnon tai autotallin lisälämmittimenä käytettäessä kätevä lisäominaisuus on ylläpitolämpötila, jolloin tilanlämpötilaa voidaan säätää portaattomasti 1 °C välein (+10-30 °C astetta). Laitteistolle saatavana lisävarusteena etäohjaus esimerkiksi vapaa-ajan asunnon lämpötilaohjaukseen: vaihtoehtona joko WiFi tai tekstiviesti ohjaus.

Esite >