Bosch Compress 5000 LW/M

Bosch maalämpöpumput Seinäjoki

Bosch Compress 5000 LW/M

Bosch Compress 5000 LW/M -maalämpöpumppu on tulos jatkuvasta tutkimustyöstämme, jolla pyrimme lisäämään käyttäjille koituvaa hyötyä. Sisäänrakennetuilla matalaenergiakiertovesipumpuilla saadaan entistäkin suuremmat säästöt. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen. Voit valita kahden mallin väliltä. LW/M-malli sisältää lämminvesivaraajan. LW-malliin voidaan tarvittaessa lisätä erillinen käyttövesivaraaja.

Bosch-lämpöpumput ovat jo perusosiltaan säästön, laadun ja luotettavuuden mukaan arvioiden huipputasoa. Lämpöpumpun ytimenä on maailmanlaajuisesti patentoitu scroll-kompressori, joka on varmatoiminen ja energiatehokas. Kompressori on pienimpiä yksityiskohtia myöten optimoitu ja äänitasoltaan hiljainen.

Uudessa Bosch Compress 5000 LW/M -lämpöpumpussa on lisäksi kaksi erittäin energiatehokasta A-luokan kiertovesipumppua. Tämä minimoi lämpöpumpun sähkönkulutuksen ja maksimoi säästöt. Matalaenergiapumppujen ansiosta saat entistäkin suuremmat säästöt.

Rego 1000 -automatiikka tuo uusia mahdollisuuksia. Suurempaa tehoa tarvittaessa voidaan yhdistää kaksi lämpöpumppua. Automatiikalla voidaan ohjata kolmea eri lämpöpiiriä. Samaa lämpökaivoa voidaan helposti hyödyntää myös viilennykseen. Lisävarusteiden ansiosta voit lämmittää myös uima-allasta tai kytkeä aurinkoenergiajärjestelmän lämpöpumppulaitteistoon. Lämpöpumppu mukautuu tarpeeseen kameleontin tavoin.

Valittavissa mallit LW ja LW/M. LW/M-malli sisältää lämminvesivaraajan. LW-malliin voidaan tarvittaessa lisätä erillinen käyttövesivaraaja. Compress 5000 voidaan haluttaessa varustaa etäohjausmoduulilla, jolloin lämpöpumppua voi valvoa ja ohjata älypuhelimella.

Teholuokat:5,5 kW, 7,2 kW, 8,8 kW, 10,3 kW, 14,8 kW, 16,4 kW (lämpöteho kW)

Lämpömestari Rahoitus

Rahoituksen avulla et sido omaa pääomaa vaan maksat investointisi joustavasti kuukausittaisten maksuerien muodossa.

OP Rahoitus Lämpöpumput

Bosch Lämpömestarilta luotettavat lämmitysjärjestelmät huipputakuulla

Hankkiessasi Bosch-lämpöpumpun saat aitoa laatua huipputakuulla. Kun ostat lämpöpumppusi sertifioidulta Bosch Lämpömestarilta myönnämme Bosch-lämpöpumpuille 6 vuoden takuun, minkä lisäksi tarjoamme ilmavesi- ja maalämpöpumpuillemme (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Lämpötehdas on Bosch lämpömestari Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa   Lämpötehdas on Bosch lämpömestari Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa

bosch maalampo