Daikin Nexura

Daikin Nexura

Kahden tekniikan parhaat puolet yhdessä

Hohtavaa lämmitystä ja viilennystä
Nexura tarjoaa parasta laatua lämmitykseen ja viilennykseen, mukavuuteen ja muotoiluun. Siinä käytetään tietysti uusinta lämpöpumpputekniikkaa, mutta sen paras ominaisuus on piilossa: etupaneeli lämpenee ja tuottaa lämpimän patterin kaltaisen tutun, kutsuvan tunteen.

Sulava muotoilu moderniin sisustukseen
Nexuran lattiamallin ulkoasu on funktionaalinen ja tyylikäs. Sen sulava muotoilu ja linjat on helppo yhdistää nykyaikaiseen sisustukseen.

Lämpöä säteilevä paneeli
Nexura tarjoaa vielä lisää viihtyisyyttä kylmiin päiviin alumiinisella etulevyllä, joka lämpenee kuten perinteinen lämpöpatteri. Tulos? Pehmeä tunne lämpimästä ilmasta, joka ympäröi sinua. Saat ominaisuuden käyttöön painamalla kaukosäätimestä sen näppäintä, ja saat entistäkin mukavamman ilman huoneeseen.

Parasta mukavuutta
Nexura tuottaa ihanteellisen sisäilman vuoden ympäri yhdistämällä lämpöpumpun tehokkuusedut perinteisen lämmitysjärjestelmän mukavuuteen. Hyvin pieni ilmavirtaus ja äärimmäisen hiljainen toiminta antaa täydellisen hillityn ilmapiirin, ja hohtava etupaneeli lämpenee mukavaan 22°C lämpötilaa ja luo lämpöpatterin tavoin viihtyisän ilmavirtauksen. Nexura käyttää lämmitystilassa uusiutuvaa energianlähdettä: ilmaa. Tämän ansiosta se on energiatehokkaampi kuin fossiilisilla polttoaineilla lämmitettäessä. Yksikön tehokkuuskerroin (COP) on yli 4 (4,36). Toisin sanoen järjestelmä tuottaa yli 4 kW lämmitys­ tai jäähdytystehoa kutakin käyttämäänsä 1 kW sähkötehoa kohti, joten sen energiatehokkuus on yli 400 %.

Helppo asentaa ja hallita
Nexura on huomaamaton ja sulautuu täysin sisustukseen, olipa se sitten rakenteisiin upotettu, seinäkiinnitteinen tai jalustalla.

Invertteritekniikka
Daikinin kehittämä invertteritekniikka on todellinen innovaatio ilmastoinnin ohjauksessa. Periaate on yksinkertainen: invertterit säätävät käytettävän tehon todellisen tarpeen mukaisesti. Koska invertteri tarkkailee ja säätää lämpötilaa aina tarvittaessa, energiankulutus vähenee 30 % perinteiseen on/off­järjestelmään verrattuna.

Esite >