Bosch Compress 7000 LWM / 3-12 kW

Bosch Compress 7000 LWM

Energialuokitus A+++

Bosch Compress 7000 LWM

Uusi invertermaalämpöpumppu

Invertteriohjattu Bosch Compress 7000 LWM -maalämpöpumppu säätelee lämmitystehoaan tarpeen mukaan ja sallii näin pienimmän mahdollisen energian käytön vuodenajasta ja lämpötilasta riippumatta. Se on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä maalämpöpumppujen kuningas, jonka kierroslukuohjattu kompressori vaihtaa tehoaan portaattomasti välillä 3–12 kW. Tämän vuoksi se toimii optimaalisesti suomalaisissa sääolosuhteissa. Bosch Compress 7000 LWM -maalämpöpumpulla on energialuokitus A +++. Malli soveltuu loistavasti paitsi uudisrakennuksiin, myös saneerauskohteisiin.

Riittävästi lämmintä käyttövettä

Bosch Compress 7000 LWM on tulos jatkuvasta tutkimustyöstämme, jolla pyrimme lisäämään lämpöpumppujen energiatehokkuutta, käyttömukavuutta sekä käyttäjille koituvaa hyötyä. Compress 7000:ssa on sisäänrakennettu käyttövesivaraaja, jonka avulla saadaan tuotettua jopa 285 litraa 40-asteista käyttövettä. Uuden tehokkaan varaajan ansiosta käyttövedentuotto on omaa luokkaansa. Älykäs ohjausjärjestelmä huolehtii käyttöveden ja lämmityksen tarpeesta käyttötavan mukaan.

Maalämpöpumpulla maksimaalista säästöä

Maalämpöpumpun hinta voi aluksi hirvittää. Kannattaa kuitenkin muistaa, että investointi maksaa itsensä takaisin 10–15 vuodessa säästöjen muodossa. Parhaimmillaan säästö voi olla jopa 70 prosenttia. Ainoat sähkökustannukset syntyvät kiertovesipumpun toimintaan vaadittavasta energiasta. Bosch maalämpöpumpuissa on erittäin tehokkaat A-luokan kiertovesipumput. Tämä minimoi lämpöpumpun sähkönkulutuksen ja maksimoi säästön.

Kuukausittaiset kulut eivät kohteesta riippuen välttämättä nouse lainkaan, vaikka maalämpöpumppua varten olisi otettu lainaa. Kun maalämpöpumppu on maksettu, voit nauttia edullisesta energiasta.

Käyttömukavuutta etäohjauksella

Matkapuhelimen tai tabletin etäohjauksella lämpöpumpun käyttö on mutkatonta ja ketterää. Ladattavan sovelluksen avulla voit esimerkiksi laskea kotisi lämpötilaa ollessasi matkoilla. Vältyt villasukissa värjöttelyltä, kun nostat lämpötilan ajoissa jo ennen kotiinpaluuta. Myös esimerkiksi lattialämmityksen säätö onnistuu mukavasti sohvalla istuen.

Laadukas asennus Bosch Lämpömestarilta

Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia

Kun päätät ostaa Bosch lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, haluat asennuksenkin olevan huippuluokkaa. Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjelmamme.

Bosch Lämpömestarit eivät ole vain taitavia lämpöpumppuasentajia. He ovat myös kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Heidän kanssaan asioiminen on ketterää ja luotettavaa.

Tarvekartoituksen, mitoituksen sekä asennuksen pitää vastata tuotteidemme korkeaa tasoa. Vain silloin voimme olla varmoja, ettei mitään jätetä sattuman varaan. Voimme lämpimästi suositella, että käännyt Bosch Lämpömestarin puoleen oikeaa lämmitysratkaisua pohtiessasi.

Lämpömestari Rahoitus

Rahoituksen avulla et sido omaa pääomaa vaan maksat investointisi joustavasti kuukausittaisten maksuerien muodossa. Lue lisää >>

Bosch Lämpömestarilta luotettavat lämmitysjärjestelmät huipputakuulla

Hankkiessasi Bosch-lämpöpumpun saat aitoa laatua huipputakuulla. Kun ostat lämpöpumppusi sertifioidulta Bosch Lämpömestarilta myönnämme Bosch-lämpöpumpuille 6 vuoden takuun, minkä lisäksi tarjoamme ilmavesi- ja maalämpöpumpuillemme (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Lämpötehdas on Bosch lämpömestari Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa   Lämpötehdas on Bosch lämpömestari Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa

bosch 7000 lwm