Bosch ilmalämpöpumppu Climate Class 6101i 5kW wifi

Bosch ilmalämpöpumppu Climate Class 6101i 5kW wifi

Helppokäyttöinen joka paikan ilmalämpöpumppu

Kustannustehokas ilmalämpöpumppu, joka sopii erinomaisesti niin pieniin tiloihin kuin omakotitaloihinkin. Saatavilla kahdessa teholuokassa: 5kW ja 6,5kW. Erinomainen vaihtoehto autotallin, varaston, kesämökin sekä omakotitalon lämmittäjäksi ja viilentäjäksi! Hyvä energialuokka A++.

Kustannustehokas - toiminnoista tinkimättä!

Lukuisia toimintoja, joilla parannat asumisviihtyvyyttäsi. Saat puhtaan ja miellyttävän sisäilman vuoden jokaisena päivänä: Plasmacluster puhdistaa sisäilman, lämpötilan ylläpitotoiminto sopii erinomaisesti kotiin ja vapaa-ajan asuntoihin ja tehokkaat ilmanohjaustoiminnot tekevät lämmittämisestä ja viilentämisestä nopeampaa. Miellyttävä sisäilma ja edullinen lämmitys ja viilennys ovat taattuja!

Sopiva moneen paikkaan

Lämpöpumppu on saatavilla kahdessa kokoluokassa 5kW ja 6,5kW. Tuote soveltuu erinomaisesti pienimmästä varastostai aina omakotitaloihin asti. Tyylikäs valkoinen sisä- ja ulkoyksikkö on helppo asentaa myös näkyvälle paikalle. Sisäyksikkö on matala ja mahdollistaa asentamisen helposti. Hiljainen käyntiääni sekä sisä- että ulkoyksiköllä ei häiritse sinua tai naapureitasi.

wifi-etäohjaus.

Laitteessa on sisäänrakennettu wifi-etäohjaus. Tarvitset vain internet-yhteyden ja säädät laitettasi helposti missä ikinä oletkin! Helppokättöinen HomeCom Easy -älypuhelinsovellus varmistaa, että saat aina miellyttävän sisäilman kotiisi jo ennen kuin itse olet paikalla.

Huolettomia vuosia ilmalämpöpumpulla

Huolettoman ilmalämpöpumpun käytön takaavat ammattitaitoinen asennus ja pitkä takuu. Molemmat saat Bosch Lämpömestarilta! Täydellinen mielenrauha ja laitteen toimintavarmuus yhdistyvät Bosch-laatuun. Sinun ei tarvitse kuin nauttia miellyttävästä sisäilmasta!

Tuotetiedot:

Energialuokka lämmitys:A++
Energialuokka jäähdytys:A++
Antoteho lämmitys (kw):5
Antoteho jäähdytys (kw):3
Vuosihyötysuhde lämmitys (SCOP):4.6
Vuosihyötysuhde jäähdytys (SEER):7.2
Sisäyksikön äänen voimakkuus max (dB):52
Ulkoyksikön äänen voimakkuus max (dB):62
Kaukosäädin:Kyllä
WIFI:Kyllä
Sisäyksikön korkeus (mm):289
Sisäyksikön leveys (mm):879
Sisäyksikön syvyys (mm):229
Sisäyksikön paino (kg):9

Ulkoyksikön korkeus (mm):540
Ulkoyksikön leveys (mm):780
Ulkoyksikön syvyys (mm):265
Ulkoyksikön paino (kg):30

Valmistajan takuu (Kk):24

Kysy meiltä tarjous asennettuna >

Lämpömestari Rahoitus

Lämpöpumppu merkitsee tuntuvasti alentuneita energiankulutuksen kustannuksia. Investoiminen lämpöpumppuun tuottaa sinulle säästöjä välittömästi.

Rahoituksen avulla et sido omaa pääomaa vaan maksat investointisi joustavasti kuukausittaisten maksuerien muodossa. Voit määrittää rahoituksen kuukausittaiset kulut juuri sinulle sopivaksi!

Lue lisää rahoituksesta >