Daikin Altherma 3 H

Daikin Altherma 3 H

Tehokas ratkaisu saneerauskohteisiin.

Daikin Altherma 3 H HT on tehokas ratkaisu saneerauskohteisiin ja vanhan lämmitysjärjestelmien päivittämiseen. Daikin Altherma 3 H HT on helppo asentaa pieniinkin tiloihin. Daikin Altherma 3 H on sijoitus mukavuuteen ja energiansäästöön. Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kotisi tarvitseman lämmityksen, jäähdytyksen ja lämpimän käyttöveden – ja säästää energiaa. Altherma 3 H soveltuu erityisen hyvin kohteisiin,joissa vanha öljy- tai sähkölämmitys halutaan vaihtaa vihreämpään, kustannustehokkaampaan lämmitysjärjestelmään.

Katso Daikin Altherma 3 H-sarjasta esite >>

Kysy tarjous Daikin ilma-vesilämpöpumpusta asennettuna!


Altherma 3 H 

Suunniteltu huolella

1. Moderni kotelo
Daikinin insinöörit toivat yhdessä muotoilijoiden kanssa raikkaan tuulahduksen perinteisen ulkoyksikön muotoiluun. Daikinin sisäyksiköiden erinomaisen muotoilun innoittamassa ulkoyksikössä on hienostunut etulevy ja puhtaat linjat, jotta yksikkö sulautuu ympäristöönsä helposti.

2. Tehokas puhallin
Suuritehoisissa yksiköissä on yleensä kaksi puhallinta, mutta Althermassa tarvitaan niitä vain yksi. Suurikokoinen puhallin parantaa ilmankiertoa, jolloin käyntiääni on hiljainen.

3. Täysin uusi kompressori
Daikin Europe ja Daikinin Japanin teknologiakeskus kehittivät yhdessä erityisen kompressorin, joka tuottaa 70 °C lämpöistä vettä. Altherma on ensimmäinen korkean lämpötilan lämpöpumppu, joka käyttää R-32-kylmäainetta. Kylmäaine on muita energiatehokkaampi ja vähentää CO2-päästöjä.

4. Kestävä eristys
Kolmikerroksinen eritys ja pohjalevyn kumitassut vaimentavat melun ja estävät sen johtumisen rakenteisiin.