Daikin Emura

Daikin Emura

Modernia muotoilua, ominaisuuksista tinkimättä

Modernin muotoilun ansiosta, Emura sopii vaativimmankin asiakkaan tarpeisiin. Sisäyksikköä on saatavana antrasiitti harmaana ja matta valkoisena. Sisäyksikön kaareva etureuna antaa tyylikkään ulkonäön. Laite onkin menestynyt useissa kansainvälisissä tuote- ja muotoilualan kilpailuissa. Sisäyksikön ulkonäköön yhdistyvät monipuoliset ominaisuudet ja energiatehokkuus.

Sisäyksikkö voi toimia lähes äänettä. Käyntiääni on hiljaisimmillaan vain 19 dB(A)! Daikin Emurassa on infrapuna-anturi, joka tunnistaa ihmisten liikkeet ja toimii eri tavalla tilanteesta riippuen. Esim. jos huoneessa ei ole ketään 20 minuuttiin, laite kytkeytyy virransäästötilaan.

Saatavana lisävarusteena WLAN- tai tekstiviesti ohjaus. Tällöin ilmalämpöpumppua voi ohjata etänä ja siitä voi myös saada tietoa mm. huonelämpötilasta, sähkökatkoksista ja toimintahäiriöistä.

Daikin Emuran ulkoyksikkö on suunniteltu kylmiin olosuhteisiin ja sen toiminta-alue on lämmityskäytössä aina -25C asti. Daikin Emurassa on vapaasti kelluva lauhdutin, jolloin sulatustoimintaan ei tarvita erillistä sulatusvastusta.

Daikin Emuran saa myös R-32 kylmäaineella.

Esite >