Lämpöpumput 

Lämpötehdas - lämpöpumput Seinäjoki Vaasa Tampere

 

Lämpöpumput asennustakuulla

Lämpötehdas ® myy, asentaa ja huoltaa yli 15 vuoden kokemuksella maalämpöpumput ja ilma-vesi lämpöpumput.

Lämpötehdas ® on Bosch lämpöpumppujen sertifikoitu Bosch lämpömestari jälleenmyyjä- ja asennusliike etelä-pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Toimimme myös Suupohjan talousalueella.

Lämpötehdas ® on Daikin lämpöpumppujen sertifikoitu jälleenmyyjä- ja asennusliike etelä-pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Toimimme myös Suupohjan talousalueella.

Lämpötehdas on erikoistunut myös maalämpö ja ilma-vesi lämpöpumppujen huoltoihin. Huollamme Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella seuraavia merkkejä: Bosch, IVT, Thermia, Nibe ja Danfoss.

Myynti, LVI-asennus ja huoltopalvelut voit tilata puh. 050 3394 614 tai verkkosivultamme löytyvällä lomakkella.

Myymme ja asennamme myös LK Systems lattialämmitykset ja käyttövesiremontit. Jokainen myymämme lämmitysratkaisu katsotaan aina yksilöllisesti sinun kiinteistösi mukaan.

Energia-asiantuntijamme tekee aina ensin kartoituksen kohteesta, jolloin laitteistosta saadaan varmasti optimaalinen hyöty ja teho. Laitteiden käyttöön saat aina meiltä opastuksen. Olet sitten suunnittelemassa uuden rakentamista tai vanhan peruskorjaamista, pyydä meiltä tarjous energiaratkaisusta.

Maalämpöpumput

Auringon energiaa on varastoituneena maahan. Maalämpöpumpulla voit hyödyntää lämmön, alentaa lämmityskustannuksiasi ja tehdä ympäristölle palveluksen.

Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu ottaa energiaa ulkoilmasta ja siirtää energian vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Ilmavesilämpöpumppu toimii jopa -25 asteen pakkasessa. Tarvittaessa se ottaa sähkövastuksen käyttöön jo aikaisemmin.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman energiaa lämmittääkseen sisäilmaa. Ilmalämpöpumppu myös puhdistaa sisäilmaa ja viilentää taloa kesäisin.

Kiinteistölämpöpumput

Yhä useampi kiinteistönomistaja valitsee kiinteistölämpöpumpun kiinteistön lämmitysmuodoksi. Pyydä energia-asiantuntijamme ilmaiselle kartoituskäynnille.

Meiltä lämpöpumpun asennukset ja huollot

Asennamme lämpöpumput omakotitaloihin, rivi- ja kerrostaloihin, halleihin sekä suurempiin kiinteistöihin. Pumppu voidaan liittää vesikiertoiseen lämmitys- ja käyttövesijärjestelmään. Tarvittaessa voimme myös jättää vanhan järjestelmän lämpöpumpun rinnalle ja esim. huipputehontarvetta tasaamaan.

Lämpöpumput lämpötehtaalta, seinäjoki, vaasa, tampere, etelä-pohjanmaa, pohjanmaa.

Bosch maalämpöpumput

Daikin maalämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput

Kysy päivän tarjous >>