Daikin Ururu Sahara

Daikin Ururu Sarara

Huoneilmaa kostuttava ilmalämpöpumppu

Daikin Ururu Sarara: huoneilman lämmitys, jäähdytys, ilmanpuhdistus, kostutus, kuivaus sekä annos raitista ilmaa samalla laitteella.

Uudella ympäristöystävämällisellä R32 kylmäaineella valmistettu ilmalämpöpumppu siirtää ulkoyksikössä olevalla kostutusyksiköllä ulkoilmassa saavilla olevaa kosteutta raitisilmaputkella välityksellä sisäyksikön kautta huonetilaan. Kesällä ja syksyllä liiallista huonetilan kosteutta saadaan poistettua erillisen kuivatustoiminnan avulla säilyttäen huonelämpötilan kuitenkin tasaisena.

Automaattinen suodattimen puhdistus toiminta pitää huolen, että ilmansuodatin on puhdas, ilma kiertää suodattimen läpi sekä pienentää energiankulutusta.

Laitteessa on tehokas Daikin Flash Streamer ilman puhdistus järjestelmä, mikä poistaa tehokkaasti siitepölyn, hajut sekä virukset ja homeet. Laitteisto on suunniteltu palvelemaan vaativassa ilmastossa pohjolan olosuhteissa, laitteella on toimintatakuu aina -25 °C asteen saakka.

  • Markkinoiden monipuolisin ilmalämpöpumppu: ilmastointi, ilmanpuhdistus, kostutus ja kosteudenpoisto
  • Lämmitykseen ja jäähdytykseen
  • Ohjaa anturien avulla ilmavirtauksen poispäin ihmisistä
  • Itsestään puhdistuva ilmansuodatin vähentää energiankulutusta

Lataa Daikin Ururu Sahara esite >>

Daikin Ururu Sahara

A+++ energiatehokkuus

Ururu Sarara ottaa tehostaan 80 % ilmasta ja vain 20 % sähköstä. Sen lisäksi yksikkö vähentää sähkönkulutustaan monilla älykkäillä tekniikoilla ja energiatehokkailla asetuksilla.

Kysy tarjous ilmalämpöpumpusta asennettuna