Bosch Compress 3000 AWS Split

Bosch Split ilmavesilämpöpumppu

Bosch Split ilmavesilämpöpumppu

Compress 3000 AWS on yksinkertainen, turvallinen ja kustannustehokas tapa tuottaa lämpöä ja lämmittää käyttövettä ulkoilman avulla. Se soveltuu useimpiin omakotitaloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä.

Bosch Split on uuden sukupolven ilmavesilämpöpumppu. Se on kehitetty vastaamaan pohjoismaisten sääolosuhteiden asettamiin vaatimuksiin. Split-tyyppisessä lämpöpumpussa kylmäaine kiertää ulko- ja sisäyksiköiden välillä, mikä pienentää jäätymisriskiä alueilla, joilla voi olla pitkiä sähkökatkoja.

Invertteriohjauksen ansiosta teho säätyy automaattisesti tarpeen mukaan pitäen sähkönkulutuksen mahdollisimman pienenä.

Split sarjaan kuuluu kolme eritehoista mallia, joiden nimellisteho on 8kW, 11kW ja 15kW.

Lataa esite >

Lämpömestari Rahoitus

Lämpöpumppu merkitsee tuntuvasti alentuneita energiankulutuksen kustannuksia. Investoiminen lämpöpumppuun tuottaa sinulle säästöjä välittömästi.

Rahoituksen avulla et sido omaa pääomaa vaan maksat investointisi joustavasti kuukausittaisten maksuerien muodossa. Voit määrittää rahoituksen kuukausittaiset kulut juuri sinulle sopivaksi!

Rahoitus ilma-vesi lämpöpumppu

Bosch Lämpömestarilta luotettavat lämmitysjärjestelmät huipputakuulla

Hankkiessasi Bosch-lämpöpumpun saat aitoa laatua huipputakuulla. Kun ostat lämpöpumppusi sertifioidulta Bosch Lämpömestarilta myönnämme Bosch-lämpöpumpuille 6 vuoden takuun, minkä lisäksi tarjoamme ilmavesi- ja maalämpöpumpuillemme (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Lämpötehdas on Bosch lämpömestari Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa   Lämpötehdas on Bosch lämpömestari Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa